Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaya ellemek

Rüyada kakaya ellemek

Rüyada kakaya ellemek büyük bir ortaklığa gireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada kakaya ellemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada kakaya ellemek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka ellemek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kakasını ellemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıza ellemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göğsüne ellemek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesine ellemek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık ellemek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments