Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ellemek

Rüyada yılan ellemek

Rüyada yılan ellemek iyi haberler alınacağına, vaaz ve nasihate, sağlığın da bozulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada yılan ellemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada yılana ellemek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşamın kolaylaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ellemek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ellemek ekmeğinin bereketleneceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına inanılır.

Rüyada çiş ellemek güleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada kar ellemek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organı ellemek stresini ve yorgunluğunu atacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanı ellemek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments