Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ellemek

Rüyada örümcek ellemek

Rüyada örümcek ellemek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, para kazanmaya, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada örümcek ellemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada örümcek ellemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak ellemek doyasıya hasret gidereceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü ellemek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı ellemek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada çamuru ellemek çok üzücü olaylar yaşayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kızın memesini ellemek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada göğsüne ellemek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments