Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin yılanı yediğini görmek

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, işlerin günden güne bozulacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Rüyada farenin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin fare yediğini görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada fareye yemek yedirmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin insan yediğini görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yardımda bulunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments