Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin fare yediğini görmek

Rüyada birinin fare yediğini görmek

Rüyada birinin fare yediğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bilgi sahibi olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada farenin insan yediğini görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerinin ters gideceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments