Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın fare yediğini görmek

Rüyada yılanın fare yediğini görmek

Rüyada yılanın fare yediğini görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın fare yediğini gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dertlerin aşılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, duaların kabul göreceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada farenin insan yediğini görmek maddi açıdan zarar edileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada fareye yemek yedirmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet eder.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments