Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kediyi yediğini görmek

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada fare eti yediğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin fare yediğini görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada fare yedirmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada fareye yemek yedirmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek kırılan kalplerin barışacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments