Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin insan yediğini görmek

Rüyada farenin insan yediğini görmek

Rüyada farenin insan yediğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, güzel günler görüleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin insan yediğini gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Rüyada farenin insan yediğini görmek işlerin düzene gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fare yediğini görmek işlerinin bozulacağına, daha büyük adımlar atılacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Rüyada fare yediğini görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments