Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin tırmaladığını görmek

Rüyada farenin tırmaladığını görmek

Rüyada farenin tırmaladığını görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, statü atlayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada farenin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada kedi tırmalamak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tırmalamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulur.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, nefsine yenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments