Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, ele güne muhtaç olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, adının her yerde geçeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek ileride çok zengin biri olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Rüyada kendini tırmalamak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments