Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kariyerinin yükseleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Rüyada köpeğin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tırmalamak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini tırmalamak sevdiği birini kırmaya, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, makbul olan mallar edineceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments