Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü tırmalamak bereketin ve verimin olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments