Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü tırmalamak

Rüyada yüzünü tırmalamak

Rüyada yüzünü tırmalamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ailesinden hayır göreceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, bebek sahibi olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü tırmalamak gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Rüyada yüz tırmalamak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzü tırmalamak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çirkin bir iş yapmaya, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü tırmalamak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet eder.

Rüyada kendini tırmalamak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek insanlarla bir araya geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments