Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tırmalamak

Rüyada kedi tırmalamak

Rüyada kedi tırmalamak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, inancından sapacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işarettir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada yüz tırmalamak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments