Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek içinin de rahat edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kedi tırmalamak umutlarını yitireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sağlığının geri geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, karasızlık yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada kendini tırmalamak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iyileşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments