Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü tırmalamak

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüzünü tırmalamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada yüzü tırmalamak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işinin ehli olacağına delalet eder.

Rüyada yüz tırmalamak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, şansının ve bahtının döneceğine alamet eder.

Rüyada kedi tırmalamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tırmalamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, üzüntülü haberler alacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerdeki verimin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments