Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fare yediğini görmek

Rüyada beyaz fare yediğini görmek

Rüyada beyaz fare yediğini görmek rahat bir hayata sahip olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, spora başlayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz fare yediğini gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Rüyada fare yedirmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına inanılır.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada farenin insan yediğini görmek kazancının ilk önce azalacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek eşyaların yenileneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments