Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare eti yediğini görmek

Rüyada fare eti yediğini görmek

Rüyada fare eti yediğini görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, gelirinin çoğalacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, para ve zaman ayıracağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada fare eti yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada fare eti yediğini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, örnek insan olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada farenin insan yediğini görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada birinin fare yediğini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments