Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yedirmek

Rüyada fare yedirmek

Rüyada fare yedirmek bereketli bir döneme girileceğine, hayallerine ulaşacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir bebek sahibi olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada fare yedirmek gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada farenin insan yediğini görmek çok iyi şeylere, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yedirmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin fare yediğini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Rüyada fare eti yediğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments