Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kediyi öldürmek

Rüyada farenin kediyi öldürmek

Rüyada farenin kediyi öldürmek hep dua edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine inanılır.

Rüyada farenin kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek parasının ve malının çoğalacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek diplomalarının artacağına, kısmetinin açılacağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret eder.

Rüyada kediye fare görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iyi halin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kediyle fare görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments