Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek çok büyük bir acı duyacağına, duygularının karşılık göreceğine, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulur.

Rüyada farenin kediyi öldürmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek elindekini de bitireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kediye fare görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada kediler ve fareler görmek itibarın sarsılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareler ve kediler görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments