Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kedi ve fare görmek

Rüyada ölü kedi ve fare görmek

Rüyada ölü kedi ve fare görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde başarılı olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada ölü kedi ve fare gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, konforundan da ödün vereceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi ve fare görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada kedi ağzında fare görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancının sürekli artacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments