Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle fare görmek

Rüyada kediyle fare görmek

Rüyada kediyle fare görmek kıtlığın meydana geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, tamamen içine kapanacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunlarının azalacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kediyle fare gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, servet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada kediyle fare görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek helal ekmek yeneceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments