Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve fare öldürmek

Rüyada kedi ve fare öldürmek

Rüyada kedi ve fare öldürmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısmetlerin artacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada fare ve kedi öldürmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve fare öldürmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, umutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada farenin kediyi öldürmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ailesinden hayır göreceğine, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye fare görmek herkesin desteğinin alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments