Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada fareler tarafından kovalanmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare tarafından kovalanmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, şansının artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovalarken görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dolayısıyla geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments