Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve kedi öldürmek

Rüyada fare ve kedi öldürmek

Rüyada fare ve kedi öldürmek yeni fırsatlar sunulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare ve kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada farenin kediyi öldürmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına inanılır.

Rüyada fare ve kedi öldürmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işarettir.

Rüyada fareyle kedi görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek fare görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde kedi fare görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi ve fare görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments