Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hedeflerini tutturamayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Rüyada küçük fare kovalamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulur.

Rüyada farenin kovaladığını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada evden fare kovalamak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kovaladığını görmek onlardan fayda göreceğine, torunlarına dahi yeteceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada fare görüp kovalamak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments