Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük fare kovalamak

Rüyada küçük fare kovalamak

Rüyada küçük fare kovalamak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bunun şans olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada küçük fare kovalamak gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Rüyada küçük fare kovalamak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kovalamak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Rüyada fare görüp kovalamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yüzünü güldüreceğine inanılır.

Rüyada evden fare kovalamak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada evin içinde fare kovalamak kişinin yüzünün güleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Rüyada evde fare kovalamak malından ve parasından ziyan edeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments