Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden fare kovalamak

Rüyada evden fare kovalamak

Rüyada evden fare kovalamak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada evden fare kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada evde fare kovalamak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada evden fare kovalamak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rakiplerine yenileceğine delalettir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada fare görüp kovalamak makam ve rütbe edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah fare kovalamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada farenin kovaladığını görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments