Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kovaladığını görmek

Rüyada fare kovaladığını görmek

Rüyada fare kovaladığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada fare kovaladığını gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Rüyada fare kovalamak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fare kovalamak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada farenin kovaladığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evden fare kovalamak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare görüp kovalamak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evde fare kovalamak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments