Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kovaladığını görmek

Rüyada farenin kovaladığını görmek

Rüyada farenin kovaladığını görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, elinin darlık içinde kalacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada farenin kovaladığını gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada evden fare kovalamak manevi rahatlamaya erileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Rüyada farenin kovaladığını görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada evde fare kovalamak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Rüyada küçük fare kovalamak mutluluğunun zedeleneceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, daima zinde ve genç kalacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bereketin eksileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments