Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, bol hayır duası alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, enerjisini toplayacağına işarettir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Rüyada evden fare kovalamak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına alamet eder.

Rüyada fare kovalamak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare görüp kovalamak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işaret eder.

Rüyada küçük fare kovalamak kazanılacak ve ele geçecek paraya, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments