Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare görüp kovalamak

Rüyada fare görüp kovalamak

Rüyada fare görüp kovalamak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Rüyada fare görüp kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada fare görüp kovalamak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada fare görüp öldürmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Rüyada fare görüp korkmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek rakiplerini yeneceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fare kovalamak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada evden fare kovalamak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments