Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fare kovalamak

Rüyada beyaz fare kovalamak

Rüyada beyaz fare kovalamak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dinine bağlı kalacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz fare kovalamak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Rüyada beyaz fare kovalamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerin eski haline döneceğine işarettir.

Rüyada evden fare kovalamak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek zor durumların sona ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare görüp kovalamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare kovalamak insanlar tarafından sevileceğine, kötü günler yaşanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada fare kovalamak daha fazla rızık elde edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments