Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kimseye borçlanmayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada fare kedi görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada fareyle kedi görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments