Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kedi görmek

Rüyada fare kedi görmek

Rüyada fare kedi görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, borçların sonlandırılacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada fare kedi gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Rüyada fareler ve kediler görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye fare görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kedi ve fare öldürmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, rahat bir döneme gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin fare görmek sonra kendi işini kuracağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet eder.

Rüyada kedi gibi fare görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments