Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fare ve kedi görmek

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, başarılarının devam edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fare ve kedi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi gibi fare görmek evindeki huzurun bozulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada fareyle kedi görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments