Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin ağzında fare görmek

Rüyada kedinin ağzında fare görmek

Rüyada kedinin ağzında fare görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, maddi durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin ağzında fare gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kedi ağzında fare görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Rüyada ağzına fare girmek çalışmalarının takdir edileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan fare görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından fare çıkarmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek başarılarının azalacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında fare görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi ağzına almak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments