Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yiyen kedi görmek

Rüyada fare yiyen kedi görmek

Rüyada fare yiyen kedi görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yiyen kedi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kedi gibi fare görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek iyi halini yitireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kedi ve fare öldürmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, duygularının ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments