Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, o kişiye zararının dokunacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada fare tuttuğunu görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tuttuğunu görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, ruh sağlığının bozulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments