Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakalayan kedi görmek

Rüyada fare yakalayan kedi görmek

Rüyada fare yakalayan kedi görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalet eder.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada yakalanmış fare görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments