Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi fareyi yerken görmek

Rüyada kedi fareyi yerken görmek

Rüyada kedi fareyi yerken görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, itibarını geri kazanacağına, mutluluğu yakalayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi fareyi yerken gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yerken görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret eder.

Rüyada fareyle kedi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hacetinizin giderilmesine işarettir.

Rüyada kedi ve fareler görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Rüyada köpek kedi fare görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada fare kedi köpek görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments