Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, zararların telafi edileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde fare öldürmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada evin içinde fare görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde fareler görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, düşmanından uzak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments