Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yemi görmek

Rüyada fare yemi görmek

Rüyada fare yemi görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yemi gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada fare yemi görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, makam edineceğine, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Rüyada horoza yem vermek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilere yem vermek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe yem vermek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments