Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilere yem vermek

Rüyada kedilere yem vermek

Rüyada kedilere yem vermek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedilere yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Rüyada kediye yem vermek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kedilere yem vermek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek ticarette zarar edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılana yem vermek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments