Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, rakiplerine yenileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşlara yem atmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yarar sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kuşa yem vermek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yalan söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş tutmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu hediye almak bundan hayır göreceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments