Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoza yem vermek

Rüyada horoza yem vermek

Rüyada horoza yem vermek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoza yem vermek gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada horoza yem vermek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işarettir.

Rüyada güvercinlere yem vermek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada güvercinlere yem atmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığa yem vermek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yemlik otu görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hak yememek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada tavuk yemi görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balıklara yem olmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments