Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe yem vermek

Rüyada köpeğe yem vermek

Rüyada köpeğe yem vermek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe yem vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada köpek yemi görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada köpek balığına yem olmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğe yem vermek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret eder.

Rüyada yemenue gitmek inancını bir kenara atacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Rüyada hayvan yemi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret eder.

Rüyada tavuklara yem vermek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada tatlı yemeye gitmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yememek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments