Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yemi görmek

Rüyada güvercin yemi görmek

Rüyada güvercin yemi görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada güvercine yem vermek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada güvercinlere yem vermek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yemi görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulur.

Rüyada güvercinlere yem atmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tatlı yemeyi görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoza yem vermek tüm fırsatları değerlendireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek yemi görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemenue gitmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments