Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek kırgınlıklar yaşanacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare yemi görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedilere yem vermek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye yem vermek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada fare kedi köpek görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Rüyada evde kedi fare görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments